P. Fojtíková- Transplantace střevní mikroflóry (stručně o knize)

by - 7/10/2019


Nedávno jsem obdržela knihu od Petry Fojtíkové- Transplantace střevní mikroflóry mě vyléčila z depresí. Vůbec jsem netušila, co si pod tímto pojmem představit. Knihu jsem přečetla jedním dechem.

Vím, že střeva jsou velmi důležitá jak pro fyzickou, tak psychickou pohodu.  Moc se o tom ale nemluví, a to se Petra Fojtíková rozhodla změnit. Sama si prošla psychickými problémy a těžkými depresemi. Krásně lidsky popisuje svoje pocity, takže se do jejích pocitů mohou vcítit i ty, kteří si žádnými psychickými problémy neprošli. 

Tato metoda je docela citlivé téma, takže autorka knihy musela poodhalit kousek svého soukromí, což určitě nebylo jednoduché a chtělo to hodně odvahy. Za to jí patří můj velký obdiv. Popisuje celou svojí cestu k uzdravení. Sama si na vlastní kůži vyzkoušela transplantaci a výsledek byl velmi úspěšný.  Autorka knihy se nebojí říct o tom, co jí na cestě k uzdravení nevyšlo. O tom, že né vždy vše, co nám lékaři tvrdí, je pravda. Občas je to jeden veliký přešlap. Zároveň ale ukazuje, že vše se dá vyřešit, když člověk chce a hledá informace, cesty a možnosti. V knize najdete spoustu zajímavých informací, které jsou dokonce doloženy odkazy k případnému dohledání.



Kniha se mi četla velmi dobře a měla jsem jí přečtenou za chviličku. Rozhodně doporučuji všem, kdo si chtějí o této metodě dozvědět víc. A těm, kteří si chtějí obecně rozšířit svůj rozhled v oblasti psychiky a duševního zdraví.


S láskou, K.

You May Also Like

7 comments

  1. Ta knížka vypadá hodně zajímavě, určitě si ji koupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji. Najdete jí i na databázi knih, pokud byste chtěl/a více informací.

      https://www.databazeknih.cz/knihy/transplantace-strevni-mikroflory-me-vylecila-z-depresi-415112

      Vymazat
  2. Kde bych ji mohla sehnat ke koupi? Nebo alespoň zapůjčení? Už roky trpím řadou problémů, jak se střevy tak další onemocnění. Naposledy přišlo i podezření na roztroušenou sklerózu. Věřím, že toto by pro mě byla vhodná léčba. Před tím bych si ale ráda knihu přečetla. Např. abych věděla, jaké jsou možnosti, pokud bych také musela volit domácí transplantaci. Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knihu už nikde nekpoupíte, byl to bestseller a během pár dní se všechno vyprodalo. Ale v září či říjnu se na pulty knihkupectví dostane druhé vydání této knihy.

      Vymazat
  3. Taky jsem se tímto způsobem zbavila deprese, stačilo 2,5 litru mikroflóry do střeva a k tomu polknout 6 kapslí. Je to už 4 roky a deprese se zatím nevrátily, takže pevně věřím, že bakterie se mi uchytily trvale.

    OdpovědětVymazat
  4. Is minic nach dtugtar aird ar ailse scamhóg go luath. De réir mar a fhorbraíonn an galar, bíonn cough leanúnach ag forbairt agus ag casadh ainsealach níos measa. cuir san áireamh pian an bhrollaigh, ganntanas anála, cró, sreabhán fuilteach atá curtha suas as an chonair riospráide, agus preabadh go minic broincíteas nó niúmóine. Uaireanta ba phian cnámh, tinneas cinn, meadhrán an chéad cheann, bhí mé chomh tuirseach de mo shaol go dtí gur léigh mé faoi leigheas luibhe an Dr Itua ar blogspot shíl mé gur scam a bhí ann nuair a chuaigh mé i dteagmháil leis ar dtús agus é ag smaoineamh air agus Cheannaigh mé an leigheas luibhe a thóg mé ar feadh trí seachtaine agus bhí sé cureded go hiomlán go bhfuil a chóireáil chomh uathúil, ní shíl mé go mbeidh mé in ann a bheith saor ó Ailse Scamhóige.Nuair amháin an Ailse Scamhóg seo is féidir leis an fhear mór seo leigheas, an Dr Itua freisin Dúirt sé liom gur féidir leis galair den sórt sin a leigheas ... AILSE COLORECTAL, Ailse Brain, ailse Esophageal, Ailse Gallbladder, Galar tróibeastóireachta sa tréimhse iompair, ailse mhuinchille agus muineál, BLADDER AILSE, AILSE PROSTATE, AILSE KIDNEY, AILSE LOCHG, Lupus, Craiceann Craicinn, Glaucoma ., Cataracts, degeneration Macular, Galar cardashoithíoch, galar scamhóg scamhógach, próstatach méadaitheach, oistéapóróis. Galar ailse, ailse ovarian, ailse Sinus, ailse craicinn, ailse fíochán bog, ailse dromlaigh, ailse bholg, ailse teile, ailse throid . AILSE UTERINE, Ailse Phacreative, LEUKEMIA, VEID / SEIF, TÁIRGÍ FHEABHAIR / BHAINC, AILSE BHAILE, TORAITHE NEAMH-HODGKIN. Ailse, FÉIDIR AN VIRUS, TÚ AN SPÁID, HEPATITIS, HE DO MHÚINTEOIR THUAISCEARTAÍ AGUISÍN TEAGMHÁIL LE DO THOIL ::: drituaherbalcenter@gmail.com/. WHATSAPP ::: + 2348149277967

    OdpovědětVymazat
  5. Slot Machines - Dr.MCD
    You are playing for real money online. The following slot machine games are avaliable in any 제천 출장마사지 Slot Machines 양산 출장샵 - 나주 출장안마 Video Poker Online - 오산 출장샵 Real Money  Rating: 4.1 · ‎14 votes 구미 출장샵

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas. Pokud chcete, zanechte komentář. :)