Síla afirmací

by - 6/11/2018

Co je vlastně afirmace?

V překladu toto slovo znamená například ujištění, přesvědčení nebo tvrzení.

Naše mysl vyšle za den spoustu myšlenek , které si podvědomí ukládá.  Často jde hlavně o negativní myšlenky nebo slovní spojení. Řekneme si to přes den tolikrát, že tomu začneme věřit, začneme se vidět třeba ve špatném světle a začneme tak žít. 

STÁVÁM SE VĚDOMÝM TVŮRCEM SVÉHO ŽIVOTA


Afirmace slouží k tomu, abychom naši negativní mysl přeprogramovali. Uděláme z ní pozitivní, která k nám bude přitahovat situace přesně podle našich představ. 

Můžete si sestavit vlastní afirmace, které potřebujete a které vám vyhovují. Snažte se u afirmací vyvarovat- "ne". Například místo "NEbudu nemocná" použijte "Budu zdravá." Někde jsem četla, že vesmír totiž neregistruje "ne". V praxi tedy vlastně budete říkat budu nemocná. A to určitě nechcete.  

Při boji s úzkostí se také vyplatí používat afirmace. Přeci je to jen psychický problém. 


Afirmace- třeba 2 nejdůležitější- si opakujte několikrát denně. Při každé volně chvilce, kdy si vzpomenete. A že jich je. V autě při čekání na zelenou, ve frontě, o reklamu, před spaním. To už je na vás. Mysl zabavíte i tak, že si afirmace napíšete na viditelná místa. Například k počítači, dáte si je jako tapetu mobilu, fantazii se meze nekladou. Časem se ve vaší mysli usadí a pak se budou dít jen ty věci, které si naprogramujete. Věřte tomu. :)

S láskou, K.

You May Also Like

0 comments

Děkuji za Váš čas. Pokud chcete, zanechte komentář. :)